Kuidas alla laadida Minecraft 1.18

Kuidas alla laadida Minecraft 1.18

Minecraft on üks populaarsemaid mänge maailmas, mis on tuntud oma loomingulise mängu ja lõputute võimaluste poolest. Mängu uusim versioon on Minecraft 1.18, mis toob mängijatele uudiseid ja parandusi. Selles artiklis õpetame teile, kuidas alla laadida Minecraft 1.18 ja nautida kõiki oma uudiseid.

1. samm: pääseda Minecrafti ametlikule veebisaidile

Minecraft 1.18 allalaadimiseks peate pääsema ametliku mängu veebisaidile. Avage oma brauser eelistatavalt ja kirjutage aadressiribale “Minecraft.net”. Veebisaidile juurdepääsu saamiseks vajutage sisestusklahvi.

2. samm: looge konto või logi sisse

Enne mängu allalaadimist peab teil olema konto Minecrafti ametlikul veebisaidil. Kui teil on juba konto, logige sisse oma kasutajanime ja parooli abil. Vastasel juhul klõpsake nuppu “Loo konto” ja täitke uue konto loomiseks vajalik teave.

3. samm: ostke mäng või laadige alla demoversioon

Ametlikul Minecrafti veebisaidil on teil võimalus osta täielik mäng või alla laadida demoversioon. Demoversioon võimaldab teil Minecrafti piiratud aja jooksul tasuta mängida. Kui soovite mängule piiramatut juurdepääsu, soovitame osta täisversiooni.

4. samm: valige soovitud platvorm ja versioon

Pärast sisselogimist ja täisversiooni või demo vahel valimist suunatakse teid allalaadimislehele. Sellel lehel peaksite valima platvormi, mida soovite mängida Minecraft 1.18. Mäng on saadaval Windowsi, MAC, Linuxi, Xboxi, PlayStation ja mobiilseadmete jaoks.

5. samm: laadige alla ja installige Minecraft 1.18

Pärast platvormi valimist klõpsake vastavat allalaadimisnuppu. Minecraft 1.18 installifail laaditakse alla teie arvutisse või seadmesse. Pärast allalaadimist käivitage fail ja järgige mängu installimiseks oma süsteemi.

6. samm: käivitage Minecraft 1.18 ja nautige!

Pärast installimist saate alustada Minecraft 1.18 ja hakata uurima virtuaalset maailma. Nautige kõiki uudiseid ja funktsioone, mida see mängu versioon pakub, näiteks uued biomid, olendid ja esemed.

Nüüd, kui teate, kuidas Minecraft 1.18 alla laadida, ärge raisake aega ja hakake seda hämmastavat versiooni mängima. Lõbutsege Minecrafti pikslitega maailmas loomine, uurimine ja silmitsi seismine!

Scroll to Top