Matteuse 28. peatüki salm 19;

Mis on “Matthew 28. peatükk salm 19”?

“Matteuse 28. peatükk 19. salm” 19 “on piibellik viide Matteuse raamatus Piibli Uues Testamendis. Täpsemalt, see on Matthew evangeeliumi 28. peatüki 19. peatüki salm.

Kuidas töötab “Matthew 28. peatükk salm 19”?

Matteuse 28. peatüki salm 19 on tuntud kui suur komisjon. Selles juhendab Jeesus oma jüngreid minema ja tegema kõigi rahvaste jüngreid, ristides nad isa, poja ja Püha Vaimu nimel.

Kuidas teha ja harjutada “Matteuse 28. peatüki salm 19”?

Matthewi õpetamise 28. peatüki 19. salmi 19. peatüki 19. peatükiga on vaja Jeesuse juhiseid järgida ja jagada evangeeliumi teiste inimestega, õpetada neile kristlikku usku ja ristib neid poja isa nimel ja Püha Vaimu.

Kust leida “Matthew 28. peatüki salm 19”?

Piiblist on võimalik leida “Matthew 28. peatükk 19”, eriti Matteuse raamatus, 28. peatükis, salm 19.

tähendus “Matteuse 28. peatüki salm 19”

“Matteuse 28. peatüki salm 19” tähendus on Jeesuse jüngritele evangeeliumi levitamiseks ja kõigi rahvaste jüngrite valmistamiseks, ristides neid isa, poja ja Püha Vaimu nimel. P> P>

Kui palju teeb “Matthew 28. peatükk salm 19”

Maksumus

“Matteuse 28. peatüki salmil 19” ei ole rahalisi kulusid, kuna see on piiblisalm, mis on Piiblis tasuta saadaval.

Mis on parim “Matthew peatükk 28. salm 19”

Matthew 28. peatüki 19. peatüki 19. peatüki 19, sest see on konkreetne piiblisalm ja selle tähendus on kõigi versioonide ja tõlgete puhul sama.

Selgitus teemal “Matthew 28. peatükk salm 19”

Matteuse 28. peatüki 19. salmis annab Jeesus oma jüngritele korralduse evangeeliumi levitada ja teha kõigi rahvaste jüngrid, ristides neid isa, poja ja Püha Vaimu nimel.>

Kus uurida “Matteuse 28. peatüki salm 19”

Piiblikoolides, teoloogilistes seminarides, piibliuuringugruppides ja veebiressurssides on võimalik uurida “Matthew 28. peatüki salm 19. salm”, näiteks piibliuuringud ja piibliuuringud.

nägemine ja seletus Piibli järgi teemal “Matteuse 28. peatüki salm 19”

Piibli kohaselt tellib Jeesus Matteuse 28. peatüki salmis oma jüngreid evangeeliumi levitamiseks ja kõigi rahvaste jüngrite valmistamiseks, ristides neid isa, poja ja Püha Vaimu nimel.

visioon ja seletus spiritionile “Matteuse 28. peatüki salm 19”

Spirlismismil pole konkreetset vaadet “Matteuse 28. peatüki salm 19”, sest selle õpetus põhineb peamiselt Allan Kardeci õpetustel, mitte Piibli sõnasõnalisel tõlgendusel.

nägemine ja seletus Tarot, numeroloogia, horoskoobi ja märgide järgi “Matteuse 28. peatüki salm 19”

Tarot, numeroloogia, horoskoobi ja siltide pole konkreetset vaadet “Matteuse 28. peatüki salmi 19”, kuna need on kristliku usu ja Piibli tõlgenduse erinevad uskumuste ja tavade süsteemid.

nägemine ja seletus Candomblé ja Umbanda sõnul “Matthew 28. peatüki salm 19”

Candomblél ja Umbandal pole konkreetset vaadet “Matteuse 28. peatüki salm 19”, kuna need on Afro-Brasiilia usundid, millel on oma vaimsed veendumused ja tavad.

visioon ja seletus vaimsuse järgi “Matthew 28. peatüki salm 19”

Vaimsuse järgi võib “Matteuse 28. peatüki salm 19” tõlgendada üleskutsena levitada Jumala armastust ja sõnumit kõigile inimestele, sõltumata nende usundist või veendumustest.

Viimane ajaveeb “Matthew 28. peatüki salm 19”

Kokkuvõtteks: “Matteuse 28. peatükk 19. salm” on piibellik salm, mis juhendab Jeesuse jüngreid levitama evangeeliumi ja tegema kõigi rahvaste jüngrid, ristides nad isa, poja ja Püha Vaimu nimel. Nende tõlgendamine ja rakendamine võivad erineda erinevate usuliste ja vaimsete nägemuste järgi.

Scroll to Top