Kuidas henna kulmust välja viia

Kuidas henna kulmudest välja viia

Henna on väga populaarne tehnika kulmude täitmiseks ja määratlemiseks. Siiski võib juhtuda, et teile ei meeldi tulemus või soovite henna eemaldada enne eeldatavat aega. Selles artiklis näitame teile tõhusaid viise henna eemaldamiseks kulmudest.

1. Kookosõli

Kookosõli on henna eemaldamisel suurepärane liitlane. Kandke kulmule ja massaažile kergelt kookosõli. Las see käitub mõni minut ja eemaldage siis taskurätikuga. Korrake protsessi, kuni henna on täielikult eemaldatud.

2. Naatriumvesinikkarbonaat

Naatriumvesinikkarbonaati saab kasutada ka kulmude henna eemaldamiseks. Segage teelusikatäis söögisoodat piisavalt veega, et pasta moodustada. Kandke kaust kulmule ja laske sellel tegutseda umbes 10 minutit. Seejärel eemaldage sooja veega.

3. Sidrunimahl

sidrunimahl on tuntud oma valgendusomaduste poolest. Pigistage sidrun ja kandke mahl otse kulmule. Las see käitub mõni minut ja peske siis sooja veega. Pärast sidrunimahla kasutamist olge ettevaatlik, et nahka päikese käes paljastada, kuna see võib põhjustada plekke.

4. Õunaäädikas

Õunaäädikas on suurepärane looduslik hennaemaneeseerija. Segage õuna ja veeäädika võrdsed osad ja kandke kulm puuvillaga. Las see käitub mõni minut ja peske siis sooja veega.

5. Mitsellaarvesi

Mitsellaarne vesi on pehme puhastusprodukt, mis võib aidata ka kulmude hennat eemaldada. Kandke mitsellaarvesi puuvillale ja pange õrnalt üle kulmu. Korrake protsessi, kuni henna on täielikult eemaldatud.

Oluline on meeles pidada, et henna eemaldamine võib võtta natuke aega ja võib olla vajalik protsesse mitu korda korrata. Lisaks on enne mis tahes toote nahale kasutamist alati soovitatav teha allergiatesti.

Kui te ei tunne end mugavalt kodus henna eemaldamisel kodus, on soovitatav otsida spetsialiseeritud professionaali, et ohutult eemaldamisprotseduuri teostada.

Loodame, et need näpunäited on teile kasulikud olnud. Jagage meiega kommentaarides, millist meetodit kasutasite kulmudest henna eemaldamiseks.

Scroll to Top