Kuidas näha Instagrami mustandeid

Kuidas näha Instagrami mustandeid

Kas teadsite, et oma Instagrami postitustest on võimalik säästa? See funktsionaalsus võib olla väga kasulik neile, kellele meeldib teie sisu enne selle avaldamist planeerida ja korraldada. Selles artiklis õpetame teile, kuidas pääseda sisse ja kasutada mustandeid Instagramis.

1. samm: avage Instagrami rakendus

Alustuseks avage oma mobiilseadmes Instagrami rakendus. Veenduge, et olete oma kontole sisse logitud.

2. samm: looge uus postitus

Uue postituse loomiseks puudutage ekraani allosas asuvat ikooni “+”. Valige foto või video, mille soovite postitada, ja tehke vajalikud väljaanded.

3. samm: salvestage mustandina

Enne väljaande jätkamist saate postituse mustandina salvestada. Selleks koputage redigeerimise ekraani sulgemiseks tagastamise ikooni või “x”. Instagram küsib, kas soovite muudatused ära visata või mustandina salvestada. Valige suvand “Salvesta mustand”.

4. samm: juurdepääsu mustanditele

Jutustustele juurdepääsu saamiseks minge uuesti postituse loomise ekraanile. Puudutage ikooni “+” ja seejärel ekraani paremas alanurgas asuv süviseikoon. Sealt leiate kõik postitused, mis salvestati mustandina.

5. samm: mustandi redigeerimine ja avaldamine

Drafti redigeerimiseks ja avaldamiseks koputage soovitud postitust. Tehke vajalikud muudatused ja koputage seejärel jagamisikooni, et see oma profiilil avaldada.

Te teate nüüd, kuidas Instagramis mustandeid näha ja kasutada. See funktsionaalsus võib olla suurepärane viis oma sisu korraldamiseks ja kavandatud hoidmiseks. Proovige neid salvestada ja vaadake, kuidas see võib teie Instagrami kogemuse lihtsamaks muuta!

Scroll to Top