Kuidas saada lapsi Stardew Valleys

Kuidas saada lapsi Stardew Valley

Stardew Valley on talu simulatsioonimäng, mis võimaldab mängijatel oma talu ehitada ja hallata. Lisaks istanduste kasvatamisele, loomade kasvatamisele ja linna uurimisele on mängijatel ka võimalus moodustada perekond ja saada lapsi. Selles ajaveebis uurime, kuidas saada lapsi Stardew Valleys ja kogu selle funktsiooniga seotud oluline teave.

1. samm: leidke partner

Enne laste saamist peate leidma mängus partneri. Sidumiseks on mitu tähemärki, millest igaühel on oma isiksus ja eelistused. Võite kohtuda linna elanikega, rääkida nendega, esitada ja suurendada oma sõprust, kuni nad on nõus teie partneriks saama.

2. samm: suurendage sõprust ja suhet

Pärast partneri valimist on oluline suurendada sõprust ja suhteid sellega. Saate seda teha iga päev nendega rääkides, andes neile meeldivaid esemeid ja osalevad eriüritustel. Suhe arenedes on teil võimalus anda oma partnerile kimp, mis näitab teie romantilist huvi.

3. samm: pakkuda pulmi

Kui suhe jõuab piisavalt kõrgele, on teil võimalus oma partneriga abielu teha. Selleks peate vihmaseks päevaks rannas ostma “merineitsi ripatsi” “Vana Mariner”. Pärast ripatsi saamist valige romantiline hetk ja andke oma partnerile kaasa. Kui nad aktsepteerivad, olete ametlikult abielus.

  • 4. samm: ehitage suurem maja
  • Pärast abiellumist peate oma uue pere majutamiseks ehitama suurema kodu. Minge oma kodu laiendamiseks “Carpenteri poodi” ja ostke “maja uuendus”. See annab teile ja teie partnerile piisavalt ruumi, et teil oleks eraldi tuba ja ka lapse toa jaoks.


    5. samm: saada laps


    Pärast suurema maja omamist olete teie ja teie elukaaslane valmis lapse saamiseks. Rasedus kestab mängus 14 päeva ja pärast seda perioodi saate teate, et teie laps sündis. Laps lisatakse teie koju ja saate sellega suhelda.


    6. samm: hoolitsege oma lapse eest

    Kui teie laps sündis, peate selle eest hoolitsema. See hõlmab selle söötmist, mähkmete vahetamist ja regulaarselt suhtlemist. Teie lapse kasvades näete, et teil areneb ja saada laps.

    7. samm: nautige pereelu

    Nüüd, kui teil on pere, nautige pereelu Stardew Valley’s. Veetke aega oma partneri ja lapsega, osalege eriüritustel ja looge koos unustamatuid mälestusi. Pidage meeles, et perekond on mängukogemuse oluline osa ja toob teie talus oma ellu uue mõõtme.

    Stardew Valley laste saamine on üks paljudest põnevatest kogemustest, mida mäng pakub. Neid samme järgides saate moodustada pere ja nautida kõiki sellega kaasnevaid rõõme ja väljakutseid. Lõbutsege oma talu ehitamisel ja õnneliku pere loomisel!

    Scroll to Top