Kuidas saada oma kaela lõin

Kuidas võtta lõua kaelast

Din on lõua alla moodustav rasva kogunemine, andes “teise näo” ilme. See on esteetiline probleem, mis häirib paljusid inimesi ja seda võivad põhjustada mitmed tegurid, näiteks geneetika, vananemine, ülekaal ja vähene liikumine.

harjutused topelt -mand

kõrvaldamiseks

Üks tõhusamaid viise kahekordse vähendamiseks on selle piirkonna konkreetsete harjutuste regulaarse harjutamise kaudu. Vaadake lihtsaid harjutusi, mis aitavad:

  • suudlusharjutus: vaadake lagi ja projitseerige oma huuled justkui õhku suudlema. Hoidke positsiooni 5 sekundit ja korrake 10 korda.
  • EST -kaela treening: istuge sirge ja kallutage pea tagasi, vaadates lakke. Hoidke positsiooni 10 sekundit ja korrake 5 korda.
  • Kõrge lõua kasutamine: lamab seljal ja tõstke lõug lae poole. Hoidke positsiooni 10 sekundit ja korrake 10 korda.
  • tervislik toitumine ja hüdratsioon

    Lisaks harjutustele on jagamise kõrvaldamiseks ülioluline ka tasakaalustatud dieet ja korralik vee tarbimine. Vältige rasva- ja suhkrurikkaid toite, valides puuviljade, köögiviljade, köögiviljade ja kõhnade valkude rikas dieedi.

    Rulge vee joomine on oluline ka nahk hüdraatumiseks ja toksiinide kehast kõrvaldamiseks.

    esteetiline ravi

    arenenumatel juhtudel, kus harjutustest ja toidust ei piisa, on esteetilisi ravimeetodeid, mis aitavad lõhenemist kõrvaldada. Mõned neist on:

    • Isa rasvaimu: kirurgiline protseduur, mis eemaldab piirkonna liigse rasva.
    • raadiosagedus: kasutab elektromagnetilisi laineid kollageeni tootmise stimuleerimiseks ja naha longu parandamiseks.
    • mesoteraapia: lipolüütiliste ainete süstimine lokaliseeritud rasva lahustamiseks.

    Järeldus

    lõug võib olla esteetiline ebamugavus, kuid õnneks on ravimisvorme. Konkreetsed harjutused, tervislik toitumine ja korralik hüdratsioon on kahekordse lõua vähendamiseks kriitilised. Käsitletavamatel juhtudel on kiiremate ja tõhusamate tulemuste saavutamiseks võimalik kasutada esteetilist ravi. Teie juhtumi hindamiseks ja parima kohtlemise näidata alati spetsialiseerunud spetsialiseerunud professionaaliga.

    Scroll to Top