Kuidas maitsestada kana reie

Kuidas maitsestada kana reie

Kana reied on maitsv ja mitmekülgne võimalus iga söögikorra jaoks. Kui otsite viisi, kuidas anda sellele veiselihale erilist puudutust, on siin mõned näpunäited kana reie maitsestamiseks, et see veelgi maitsvamaks muuta.

1. Sidrunimarinaad ja ravimtaimed

Sidrunimarinaad ja ürdid on värskendav ja aromaatne võimalus kana reie maitsestamiseks. Segage värske sidrunimahl, oliiviõli, hakitud küüslauk, rosmariin, tüümian, sool ja pipar. Jätke kana reied marineerivad sellesse segu vähemalt tund enne keetmist.

2. Paprika ja küüslaugu vürts

Paprika ja küüslaugu kombinatsioon annab kana reiele suitsutatud ja vürtsika maitse. Sega magus paprika, küüslaugupulber, sool, pipar ja oliiviõli. Hõõru seda segu kanade reites ja laske enne küpsetamist või grillimist seista umbes 30 minutit.

3. Peab ja mee maitsestamine

Sinepi ja mee segu loob maitsva kontrasti kommide ja vürtsika vahel. Sega Dijon sinep, mesi, hakitud küüslauk, sool ja pipar. Andke see segu kana reiele ja märkige vähemalt tund enne keetmist.

4. Vahemere ravimtaimede maitsestamine

Kui teile meeldivad intensiivsemad maitsed, proovige Vahemere ürtide maitsestamist. Segage rosmariin, tüümian, pune, hakitud küüslauk, sidrunimahl, oliiviõli, sool ja pipar. Hõõruge see segu kana reiesse ja laske mõni tund enne keetmist merejalaväelasel.

5. Sibul ja küüslaugu vürts

Klassikaline sibula ja küüslaugu kombinatsioon on alati hea võimalus kana reie maitsestamiseks. Segage sibulapulber, küüslaugupulber, sool, pipar ja oliiviõli. Hõõru seda segu kanade reiesse ja laske enne keetmist seista vähemalt 30 minutit.

Sõltumata valitud maitsestamisest, pidage meeles, et kana reied marineerivad piisavalt aega, et maitseid imada. Saate neid vaadata ahjus, grillida grillis või praadida praepannil. Serveeri koos oma valitud saatel ja nautige maitsvat sööki!

Scroll to Top