Kuidas kingi riietuda

Kuidas tennisest alla võtta

Kas olete kunagi käinud oma tossude mahavõtmise ja selle emase ebameeldiva lõhna lõhnamise olukorras? Ärge muretsege, te pole üksi. Naine on tavaline probleem, mis mõjutab paljusid inimesi, kuid õnneks on mõned meetmed, mida saate teie tossudelt kõrvaldada. Selles artiklis jagame tõhusaid näpunäiteid, et oma tossude naissoost lõplikult lõpetada.

1. Pese oma tossud regulaarselt

Esimene ja kõige olulisem meede oma tossude kõrvaldamiseks on neid regulaarselt pesta. Eemaldage sisetallad ja kingapaelad ning peske need eraldi. Sise- ja välisilme puhastamiseks kasutage sooja vett ja mahedat seepi. Kogu seepi eemaldamiseks loputage kindlasti hästi. Pärast pesemist laske neil enne uuesti kasutamist täielikult kuivada.

2. Kasutage antiseptilist talkit

Antiseptiline talk on suurepärane võimalus naise vastu võitlemiseks. Pärast tossude pesemist ja kuivatamist kandke nende sees helde kogus antiseptilisi talkid. Talc aitab imada niiskust ja kõrvaldada halba lõhna põhjustavaid baktereid. Laske talkil öösel tegutseda ja hommikul enne tossude selga panemist raputage ülejääki.

3. Kasutage kingadeodorante

Seal on konkreetsed kingadeodorandid, mis aitavad naist kõrvaldada. Need tooted koostatakse bakterite vastu võitlemiseks ja lõhna neutraliseerimiseks. Järgige lihtsalt tootja juhiseid ja rakendage tennise sees deodorant pärast pesemist ja kuivatamist.

4. Laske oma tossud õhuy

Pärast kasutamist on oluline lasta oma tennisel õhuline niiskuse kogunemise vältimiseks. Eemaldage sisetallad ja kingapaelad ning jätke need hästi ventileeritavasse kohta. Vältige nende hoidmist suletud või niisketes kohtades, kuna see võib soosida bakterite kasvu ja välgu tekkimist.

5. Kandke puuvillaseid sokke

Puuvilla sokid on rohkem imavad ja võimaldavad jalgadel paremini hingata. Valige sünteetiliste sokkide asemel kanda puuvillaseid sokke, kuna see aitab vähendada tossude higistamist ja halba lõhna.

6. Vahetage sisetallasid regulaarselt

Insoils võib aja jooksul koguneda higi ja baktereid, aidates naisele kaasa. Seetõttu on oluline neid regulaarselt muuta. Valige imavad ja antimikroobsed tallid, mis aitavad jalad kuivada ja lõhnadest vabaks.

Neid lihtsaid näpunäiteid järgides saate oma tossusid kõrvaldada ja nautida värskeid ja ebameeldivaid lõhnajalatseid. Pidage meeles, et emase tagasituleku vältimiseks säilitage jalgade ja kingade hea hügieen. Kui probleem püsib, pöörduge täiendavate juhiste saamiseks dermatoloogi või podiaatri poole.

Scroll to Top