Kuidas hankida värvilisi riideid värviliste riietega

Kuidas värvilisi riideid värviliselt eemaldada

Kas olete kunagi kapi avanud ja leidnud selle värvilise rõivastuse täis Carncho? Ärge muretsege, nende soovimatute laikude eemaldamiseks on olemas lihtsad ja tõhusad lahendused. Selles artiklis õpetame teile mõned lollikindlad näpunäited, et värvikirevad riided värvivad.

1. Tuvastage Carncho

Enne eemaldamisprotsessi algust on oluline tuvastada, kas plekk on tõesti karne. Karn on seene tüüp, mis toitub looduslike kangaste, näiteks puuvilla, siidi ja villaga. See jätab riietele kollased või rohekad laigud.

2. Pese riided

Esimene samm Carnchi eemaldamiseks on riiete pesemine. Kasutage külma või sooja vett ja pehmet pesuvahendit. Vältige kuuma vee kasutamist, kuna see võib plekke veelgi parandada. Võimaluse korral peske osa käsitsi, hõõrudes kahjustatud alad õrnalt.

3. Kasutage looduslikke tooteid

Seal on mõned looduslikud tooted, mis aitavad ussi värvilistest riietest eemaldada. Üks on valge äädikas, millel on seenevastased omadused. Segage osa äädikast kahe osa veeosaga ja kandke plekile. Las see käitub mõni minut ja loputage hästi.

Teine võimalus on sidrunimahl. Pigistage sidrun ja kandke mahl otse plekile. Las see käitub mõni minut ja pese riideid normaalselt.

4. Kasutage värvi

jaoks ohutuid plekke

Kui laigud püsivad, võite valida värvi jaoks ohutu pleegitaja. Turul on konkreetsed tooted, mis eemaldavad plekid, kahjustamata rõivaste värve. Enne kangale kandmist järgige tootja juhiseid ja testige väike ala.

5. Vältige päikese käesolevat kokkupuudet

Pärast riiete pesemist vältige selle paljastamist päikese käes, kuna see võib värve tuhmuda ja plekid nähtavamaks muuta. Kuivatage tükk varju või ventileeritud kohas.

Neid näpunäiteid järgides saate oma värvilistest riietest karni eemaldada ja muuta need uuesti uuteks. Ärge unustage alati lugeda osade pesemiseks juhiseid ja otsige vajadusel spetsialiseerunud spetsialiseerunud professionaali.

Loodame, et need näpunäited on olnud abiks! Jagage seda artiklit oma sõprade ja perega, kes peavad ka teadma, kuidas hankida kandurit värvilistest riietest.

Scroll to Top