Kuidas kirjutada pendrive

Kuidas kirjutada pendrive?

Kui olete selle kahtlusega kokku puutunud, siis teadke, et te pole üksi. Sõna “mälupulk” on sageli kirjutatud erineval viisil, mis võib tekitada segadust. Selles artiklis selgitame, mis on õige viis selle sõna kirjutamiseks nii levinud meie igapäevaelus.

Mis on USB -pulk?

Enne kui räägime õigest kirjutamisest, on oluline mõista, mis on USB -pulk. Tuntud ka kui välkmälu, mälupulk või USB -mälu, on Pendrive kaasaskantav salvestusseade, mis kasutab andmete salvestamiseks välkmälu. Seda kasutatakse laialdaselt failide ülekandmiseks arvutite vahel, olles praktiline ja mugav võimalus.

Kuidas õigesti kirjutada?

Õige viis selle sõna kirjutamiseks on “Pendrive”. See on sõnade “riputamine” ja “draiv” ristmik, mis näitab, et seadme saab USB -pordile riputada. See on enamiku sõnaraamatute vastu võetud õigekiri ja on ka Brasiilias enim kasutatud.

Oluline on märkida, et laialdaselt kasutatakse ja mõistetakse ka muid kirjutamisvorme, näiteks “pliiatsit draiv” ja “pliiats). Kuid “USB -pulka” peetakse kõige õigemaks ja see on muutunud üha populaarsemaks.

Wordi kasutamine teistes keeltes

Teistes keeltes kasutatakse ka sõna “USB -pulk”, kuid õigekirja variatsioonidega. Näiteks inglise keeles on tavaline kirjutada “pliiatsi draiv” või “USB -draiv”. Juba hispaania keeles võetakse sõna “pendrive” vastu, nagu portugali keeles.

Järeldus

Seetõttu on õige viis kirjutada sõna, mis viitab kaasaskantavale salvestusseadmele, “mälupulk”. Siiski on oluline rõhutada, et laialdaselt kasutatakse ja mõistetakse ka muid vorme, näiteks “pliiatsi ajam” ja “pliiatsi draiv”. Kõige olulisem on mõista selle seadme tähendust ja funktsionaalsust, hoolimata sellest, kuidas see kirjutatakse.

Scroll to Top