Kuidas teada saada, kas gaas lõppeb

Kuidas teada saada, kas gaas lõppeb

Kõik, kes kodus köögigaasi kasutavad, teab, kui oluline on olla teadlik silindri tasemest. Lõppude lõpuks ei taha keegi, et söögikorra valmistamisel ja gaasi otsa saamisel üllatus. Selles ajaveebis näitame teile näpunäiteid, et teha kindlaks, kas gaas on lõppenud. Vaadake seda!

märgid, et gaas lõppeb

On mõned märgid, mis võivad näidata, et gaas saab otsa. Hoidke neid näidustusi kursis:

  • kollakas leek: Kui pliidide leek on sinise asemel kollane, võib see olla märk sellest, et gaas saab otsa. Selle põhjuseks on asjaolu, et gaasi ja õhu segu pole piisav.
  • Rõhu langus: Kui pliidide leek on normaalsest nõrgem, võib see olla soovitus, et gaas saab otsa. Selle põhjuseks on asjaolu, et rõhk silindris väheneb.
  • kummalised helid: Kui kuulete silindrist pärit kummalisi helisid, näiteks vile või leke, on oluline kontrollida, kas gaas on otsa saanud või kui on mingeid ohutusprobleeme.

Kuidas kontrollida gaasitaset

Lisaks ülalnimetatud märkidele on gaasi taset muul viisil võimalik kontrollida. Vaadake seda:

  • silindri kaal: Kui teil on juurdepääs skaalale, saate silindri kaaluda. Üldiselt teavitatakse sildis gaasi kaal. Seega on võimalik omada ligikaudset ettekujutust, kui palju gaasi veel jääb.
  • Kuum vesi: Teine meetod on panna kuuma vesi silindri ülaosale ja kätt joosta. Kui piirkond on soojem, tähendab see, et gaasi on endiselt. Vastasel juhul võib gaas lõppeda.
  • Gaasimõõtur: turul on saadaval gaasimõõturid, mida saab silindriga ühendada, et näidata järelejäänud gaasi taset. Need seadmed on üllatuste vältimiseks väga kasulikud.
  • Järeldus

    Gaasi taseme kontrollimiseks on oluline olla teadlik signaalidest ja kasutada meetodeid. Nii et väldite gaasi otsa, kui vajate seda kõige rohkem. Samuti pidage meeles, et järgige alati ohutusjuhiseid, tegeledes gaasiballoonidega.

    Loodame, et need näpunäited on olnud kasulikud. Jagage seda ajaveebi oma sõprade ja perega, et nad teaksid ka, kuidas teha kindlaks, kas gaas on lõppemas.

    Scroll to Top