Kuidas teada saada, kas müügikoht on 110 või 220

Kuidas teada saada, kas väljund on 110 või 220

Kui ostame uue elektroonilise seadme, on oluline kontrollida, kas selle pinge ühildub meie elukoha väljalaskeava pingega. See väldib seadme kahjustamist ja tagab kasutamise ohutuse. Selles artiklis õpetame teile, kuidas välja selgitada, kas väljalaskeava on 110 V või 220V.

Kontrollige väljalaskeava enda pinget

Lihtne viis väljalaskeava pinge tuvastamiseks on kontrollida selles sisalduvat teavet. Sageli on pinge märgitud väljalaskeava tihvtide kõrval. Otsige numbreid nagu “110V” või “220V”. Kui leiate selle teabe, teate juba, mis on väljalaskeava pinge.

Vaadake elektrikut

Kui pinget ei ole märgitud või kui te ei suuda seda tuvastada, on soovitatav konsulteerida elektrikuga. Kvalifitseeritud professionaal saab kasutada sobivaid seadmeid, et mõõta väljundi pinget ja teavitada teid täpselt, kui see on 110 V või 220 V.

jälgige ühendatud seadmeid

Veel üks viis väljalaskeava pinge tuvastamiseks on sellega ühendatud seadmete jälgimine. Kui teil on seadmeid, mis töötavad ainult 110 V -s, on tõenäoline, et väljund on sellest pingest. Sarnaselt, kui teil on seadmeid, mis töötavad ainult 220 V -s, on tõenäoline, et väljund on sellest pingest.

Kontrollige mustrit standardit

Brasiilias on kõige tavalisem pistikupesade muster kolm tihvti, kaks igavat tihvti ja ümmargune tihvt. Seda mustrit kasutatakse nii 110 V kui ka 220 V pistikupesa jaoks. Seetõttu, vaadates lihtsalt väljalaskeava mustrit, pole pinget võimalik kindlaks teha.

Järeldus

Elektroonikaseadmete ohutuse ja nõuetekohase toimimise tagamiseks on kriitilise tähtsusega väljaselgitamine 110 V või 220 V. Kontrollige väljalaskeava pinget, pöörduge elektriku poole, jälgige ühendatud seadmeid ja kontrollige, kas selle identifitseerimise teostamiseks on mõned viisid. Pidage alati meeles, et järgige seadme tootja juhiseid ja küsige kahtluse korral kvalifitseeritud spetsialisti abi.

Scroll to Top