Kuidas vastata komplimendile Instagramis

Kuidas vastata Instagrami komplimendile

Komplimendi saamine Instagramis on alati rahuldust pakkuv. See on teie töö, elustiili või lihtsalt välimuse tunnustamise vorm. Kuid paljud inimesed ei tea, kuidas neile komplimentidele korralikult reageerida. Selles artiklis anname teile mõned näpunäited, kuidas vastata Instagrami komplimendile haritud ja siiralt.

1. Aitäh

Kui keegi kiidab teie fotot või teie tehtud postitust, tänan teid südamest. Tänulikkuse näitamiseks kasutage lihtsaid sõnu nagu “aitäh” või “aitäh”. See on kõige põhilisem ja viisakas vastus, mida saate anda.

2. Olla konkreetne

Kui kompliment puudutab midagi konkreetset, näiteks teie rõivastiili või foto kvaliteedi kohta, saate täpsemalt vastata. Näiteks kui keegi kiidab teie riideid, võite öelda midagi sellist nagu “Aitäh! Ma armastan seda särki, see on ülimugav ja sobib kõigele.” See näitab, et hindate komplimenti tõesti ja annate vastusele rohkem konteksti.

3. Tagastage kompliment

viis näidata, et väärtustate teid kiitnud inimese arvamust, on komplimendi tagastamine. Kui tunnete inimest või olete tema profiili näinud, vaadake fotosid ja leidke midagi, mida komplimenteerida. See võib olla midagi, mis on seotud välimuse, elustiili või isegi hiljutise saavutusega, mida see on jaganud.

4. Ole autentne

Vältige geneerilisi või automaatseid vastuseid. Näidake, et loete ja naudite kommentaare. Vastake autentselt ja isikupäraselt, näidates, et hoolite saadud tagasisidest. See paneb inimesi tundma end väärtustatuna ja julgustatakse teiega rohkem suhtlema.

5. Kasutage emotikone

emotikonid on suurepärane viis emotsioonide väljendamiseks ja nende tänusuhte edastamiseks. Kasutage oma vastuse täiendamiseks emotikone, mis edastavad rõõmu, näiteks naeratavat nägu või südant. See lisab suhtlemisele isikliku ja lõbusa puudutuse.

6. Olla lühike

Komplimendile vastamiseks ei ole vaja kirjutada pikk tekst. Ole lühike ja otse asjasse. Teie tänu ja tunnustuse näidata piisav ja siiras vastus.

Instagramis komplimendile vastamine on viis oma veebisuhete tugevdamiseks ja teie ümber tegeleva kogukonna loomiseks. Ärge unustage olla alati viisakas, autentne ja tänulik saadud positiivsete suhtluste eest. Kasutage neid hetki, et suhelda oma jälgijatega ja luua püsivaid suhteid.

Scroll to Top