Kuidas hennat kulmudest eemaldada

Kuidas hennat kulmudest

eemaldada

henna on laialdaselt kasutatav kulmude täitmiseks ja määratlemiseks. Siiski võib juhtuda, et teile ei meeldi tulemus või soovite henna eemaldada enne eeldatavat aega. Selles ajaveebis õpetame teile mõned viisid, kuidas henna kulmu ohutult ja tõhusalt eemaldada.

1. Kookosõli

Kookosõli on henna eemaldamisel suurepärane liitlane. Kandke kulmule ja massaažile kergelt kookosõli. Las see käitub mõni minut ja eemaldage siis taskurätikuga. Korrake protsessi, kuni henna on täielikult eemaldatud.

2. Naatriumvesinikkarbonaat

Naatriumvesinikkarbonaati saab kasutada ka kulmude henna eemaldamiseks. Segage teelusikatäis söögisoodat piisavalt veega, et pasta moodustada. Kandke kaust kulmule ja laske sellel tegutseda umbes 10 minutit. Seejärel eemaldage sooja veega.

3. Sidrunimahl

Sidrunimahl on valgendusomadused, mis võivad aidata kulmude hennat eemaldada. Pigistage sidrun ja kandke mahl otse kulmule. Las see käitub mõni minut ja eemaldage siis sooja veega. Ärge unustage pärast sidrunimahla kasutamist vältida päikesega kokkupuudet, kuna see võib põhjustada naha plekke.

4. Õunaäädikas

Õunaäädikas on veel üks koostisosa, mis võib aidata henna eemaldamisel. Segage üks supilusikatäis õunasiidri äädikat supilusikatäis veega. Kandke lahus kulmule puuvilla abil ja laske sellel mõni minut tegutseda. Seejärel eemaldage sooja veega.

5. Mitsellaarvesi

Mitsellaarne vesi on näopuhastusvahend, mida saab kasutada ka kulmude henna eemaldamiseks. Kandke mitsellaarvesi puuvillale ja pange õrnalt üle kulmu. Korrake protsessi, kuni henna on täielikult eemaldatud.

Oluline on märkida, et need meetodid võivad varieeruda vastavalt nahatüübile ja rakendatud henna intensiivsusele. Kui teil on küsimusi või tunnete ebamugavust, on soovitatav otsida juhendamist professionaalilt.

Loodame, et need näpunäited on olnud kasulikud henna kulmudest eemaldamiseks. Pidage alati meeles, et hoolitsege oma naha eest ja teostage esteetilisi protseduure ohutult.

Scroll to Top