Kuidas istutada kašupähklit

Kuidas kašupähklit istutada: näpunäited ja samm -sammult

Kui olete india fänn ja soovite, et see maitsvad puuviljad on alati saadaval, siis kuidas oleks õppida kašupähklite istutamist oma koju? Selles artiklis näitame teile samm -sammult kašupähklite viljelemist ja oma värskeid vaade. Vaadake seda!

1. samm: kašupähklimuutuse valik

Esimene samm kašupähklite istutamisel on valida õige seemiku. Otsige tervislikke kašupähkli seemikuid ja head päritolu spetsiaalsetest puukoolidest või aiapoodidest. Veenduge, et seemikul pole kahjureid ja haigusi.

2. samm: mulla ettevalmistamine

Kašupähk on hästi erinevate mullatüüpide jaoks, kuid eelistab hästi orgaaniliste ainete rikas mulda. Enne istutamist valmistage muld kivide, juurte ja muu prahi eemaldamiseks. Tehke haud umbes 50 cm sügavusega ja 50 cm lai.

3. samm: muda istutamine

Pange kašupähkli seemikud hauasse, olge ettevaatlik, et mitte juuri kahjustada. Veenduge, et seemik oleks samal sügavusel kui vaasi- või saagi kotis. Täitke haud Maaga, surudes selle parandamiseks veidi ümber seemiku.

4. samm: niisutamine ja hooldus

Samamoodi vedage pärast istutamist kašupähklipuu palju. Esimestel kuudel hoidke mulda alati niiskena, kuid vältige leotamist. Pärast tehase rajamist tilgutage regulaarselt, eriti põuaperioodidel.

5. samm: viljastamine

Tehke perioodilisi väetisi, et tagada kašupähkli hea areng. Kasutage puuviljade jaoks konkreetseid orgaanilisi väetisi või väetisi, järgides tootja juhiseid. Viljastamine tuleks teha tasakaalustatud viisil, vältides liigseid toitaineid.

6. samm: pügamine

Kärbimine on oluline, et hoida indiapuu tervena ja stimuleerida puuviljade tootmist. Tehke esimestel aastatel treeninguid, eemaldades kuiva, haige või valesti paigutatud oksad. Pärast treeningfaasi tehke koristamine ja tootmise pügamine, eemaldades oksad, mis häirivad õhuringlust ja kerget sisendit.

7. samm: Harvest

Kaju saak toimub tavaliselt 3–5 aastat pärast istutamist, sõltuvalt kultiveerimistingimustest. Kašupähklid on koristamiseks valmis, kui kest on kollane või punakas ja käigud (osa, mis ühendab kašupähkli filiaaliga) on kuivad. Kašupähklite peksmine hoolikalt, et tehast kahjustada.

Nüüd, kui teate, kuidas kašupähklit istutada, on aeg panna käsi maa peale ja alustada oma kašupähklit. Kannatlikkuse ja hooldamisega saate varsti nautida värskeid ja maitsvaid kašupähkleid otse tagaaiast. Hea kasvatamine!

Scroll to Top