Mis on eja, kuidas see töötab

Mis on EJA ja kuidas see töötab?

Eja, noorte ja täiskasvanute hariduse lühend, on õpetamisviis, mis on suunatud inimestele, kellel pole olnud võimalust õpinguid regulaarselt lõpule viia. Seda tüüpi haridus on mõeldud üle 15 -aastastele noortele ja täiskasvanutele, kes soovivad jätkata õpinguid ja saada põhikooli või keskkooli sertifikaadi.

Kuidas EJA töötab?

EJA töötab paindlikult, kohandades iga õpilase vajadusi ja kättesaadavust. Üldiselt pakutakse klasse öösel, et õpilased saaksid õpinguid ühitada muude tegevustega, näiteks töö- ja perehooldusega.

EJA klassid jaotatakse mooduliteks, mis vastavad igale põhikooli või keskkooli klassile. Õpilased saavad oma haridustaseme kohaselt siseneda mis tahes sarja EJA -sse. Näiteks kui õpilasel on ainult mittetäielik põhikool, saab ta siseneda vastavasse klassi EJA -sse.

Lisaks näole näkku klassidele pakub EJA ka kaugõppe modaalsust veebiplatvormide kaudu. See modaalsus võimaldab õpilastel vastavalt oma aja kättesaadavusele õppida omas tempos.

Eja

eelised

EJA pakub mitmeid eeliseid õpilastele, kes soovivad oma õpinguid jätkata. Mõned neist eelistest on:

  • ajakavade paindlikkus;
  • Kohanemine individuaalsete vajadustega;
  • Võimalus ühitada uuringuid töö ja perega;
  • Võimalus saada põhikooli või keskkooli sertifikaat;
  • Juurdepääs uutele töövõimalustele ja professionaalsele kvalifikatsioonile.
  • Seetõttu on EJA suurepärane valik neile, kes soovivad oma õpinguid jätkata ja saada uusi võimalusi isiklikus ja tööelus.



    <Ülevaated>








    Scroll to Top