Kuidas taastada SMS -i

Kuidas SMS -i kustutada: näpunäited ja nipid

Oluliste tekstisõnumite kaotamine võib olla pettumust valmistav olukord. Kas juhuslikult või seadmega probleeme, võib SMS -i kustutamine tekitada muret ja isegi väärtusliku teabe kaotamist. Õnneks on kustutatud SMS -i taastamiseks viise. Selles artiklis uurime mõnda näpunäidet, mis teid selles protsessis aidata.

1. Varundage regulaarselt

Üks parimaid viise SMS -i kaotuse vältimiseks on seadme regulaarselt varundamine. Seda saab teha pilvesalvestusteenuste, näiteks Google Drive või ICLOUD kaudu. Regulaarselt varundamisel on teil oma sõnumite turvakoopia ja saate neid kogemata kustutada.

2. Kasutage andmete taastamise rakendusi

Saadaval on mitu rakendust, mis aitavad kustutatud SMS -i taastamisel. Need rakendused on mõeldud teie seadme kustutatud andmete skannimiseks ja nende taastamiseks. Mõned populaarsed näited hõlmavad drPhone, Imobie Phonerescue ja Easesus Mobisaver.

3. Võtke ühendust oma operaatoriga

Kui te pole suutnud ülaltoodud meetodite abil oma SMS -i taastada, võib olla kasulik pöörduda oma telefonioperaatori poole. Mõnel juhul võib neil olla teie sõnumite varundamine ja nad võivad aidata teil neid taastada. Siiski pidage meeles, et mitte kõik operaatorid seda teenust ei paku.

4. Otsige veebilahendusi

Lisaks andmete taastamise rakendustele on ka veebilahendusi, mis võivad aidata kustutatud SMS -i taastamisel. Mõned veebisaidid pakuvad tasuta või tasulisi andmete taastamise teenuseid, kus saate oma seadme üles laadida ning need skannib ja taastavad kustutatud sõnumid.

5. Vältige toiminguid, mis võivad andmeid alistada

Oluline on meeles pidada, et tekstisõnumi kustutamisel seda ei eemaldata kohe teie seadmest. Seda hoitakse ajutises kohas, kuni uued andmed on üle kirjutatud. Seetõttu vältige uute sõnumite saatmist või vastuvõtmist, fotode tegemist või muude toimingute tegemist, mis võivad kustutatud andmed üle saada.

Järeldus

Kustutatud SMS -i taastamine võib olla keeruline protsess, kuid õigete näpunäidete ja nippide abil saate õnnestuda. Ärge unustage seadet regulaarselt varundada, kasutada andmete taastamise rakendusi, pöörduge oma operaatori poole ja otsige veebilahendusi. Samuti vältige toiminguid, mis võivad välistatud andmeid alistada. Kannatlikkuse ja püsivusega saate oma kadunud sõnumid taastada.

Scroll to Top