Kuidas surves pudingut teha

Kuidas survepliidil sisse lüüa

Kui olete pudingu fänn ja teil on kiire, on suurepärane võimalus teha puding survepliidil. See tehnika on kiire ja praktiline, tagades maitsva pudingu lühikese aja jooksul. Selles artiklis õpetame teile samm -sammult survepliidi pudingu valmistamiseks, kasutades kõiki nimetatud elemente.

koostisosad:

  • 1 purk kondenspiima
  • 1 purk piima (kasutage kondenspiima purki)
  • 3 muna
  • 1 tl vanilje essence
  • 1 tass suhkrut siirupi jaoks

ettevalmistamise režiim:

1. samm: siirupi ettevalmistamine

Pange pudingvormis suhkur ja viige madalale kuumusele, kuni see sulab ja moodustage kuldne siirup. Levitage siirupit kogu vormi, sealhulgas küljed.

2. samm: pudingimassi ettevalmistamine

Lisage segisti kondenspiim, piim, munad ja vanilje olemus. Lööge kõike umbes 3 minutit kuni homogeense missani.

3. samm: pudingu seadistamine

Valage pudingtainas karamelliseeritud kuju, kattes kogu siirupi. Katke pann alumiiniumfooliumiga, tehes auru välja saamiseks mõned augud.

4. samm: keetmine survepliidis

Pange survepliidile 2 tassi vett ja asetage pudingu kuju sinna sisse. Sulgege pann ja viige kõrgele kuumusele. Kui pann hakkab piiklema, laske kuumus keskmiseni ja keetke 15 minutit.

5. samm: jahutamine ja lahtiühendamine

Lülitage 15 minuti pärast kuumust välja ja laske rõhul loomulikult välja tulla. Eemaldage pannil ettevaatlikult ja laske pudingul enne lahtilükkamist täielikult jahtuda. Külmkapis paar tundi.

Nüüd, kui olete õppinud survepliidil pudingut valmistama, nautige seda praktilist ja maitsvat retsepti, et oma külalisi üllatada. Puding on kreemjas ja vastupandamatu!

hea isu!

Tuluallikas: www.recetiosdelicisis.com.br

Scroll to Top