Kuidas kiibi kontakte taastada

Kuidas kiibikontakte taastada

Kiibist oluliste kontaktide kaotamine võib olla pettumust valmistav olukord, kuid õnneks on nende taastamiseks viise. Selles artiklis uurime mõnda võimalust, mis aitavad teil kadunud kiibikontakte taastada.

1. Varundage regulaarselt

Üks parimaid viise kontaktide kaotamise vältimiseks on regulaarselt varundamine. Selleks on mitu võimalust, näiteks pilvesalvestusteenuste kasutamine, kontaktide sünkroonimine Google’i kontoga või konkreetsete varundusrakenduste kasutamine.

2. Kontrollige kiibi mälu

Kui olete oma kontaktid kaotanud, kuid kiibil on siiski käes, veenduge, et kiibimälu poleks rikutud. Sisestage kiip teise seadmesse ja veenduge, et kontaktid oleksid nähtavad. Kui olete, saate need faili eksportida ja oma põhiseadmesse uuesti importida.

3. Kasutage andmete taastamise tarkvara

Kui te ei pääse oma kontaktidele kiibi kaudu, peate võib -olla kasutama andmete taastamise tarkvara. Saadaval on mitu võimalust, nii tasuta kui ka tasustatud, mis aitab teil kaotatud kontakte taastada.

4. Võtke ühendust oma telefonioperaator

Mõnel juhul võib teie telefonioperaator aidata teil kaotatud kontakte taastada. Võtke ühendust oma operaatori tehnilise toega ja selgitage olukorda. Neil võib olla konkreetsed tööriistad või protseduurid teie kiibi kontaktide taastamiseks.

5. Mõelge professionaali

abile

Kui kõik ülaltoodud suvandid ebaõnnestuvad, võite kaaluda andmete taastamise professionaali abi. Neil ekspertidel on täpsemad teadmised ja tööriistad andmete taastamiseks kahjustatud või rikutud kiipidest.

Kiibikontaktide taastamine võib olla keeruline protsess, kuid õigete võimalustega saate kaotatud kontaktid taastada. Pidage alati meeles regulaarselt varundamist, et vältida andmete kadu tulevikus.

Scroll to Top