pigi

Arjamolho

Sõna

tähendus
Arjamolho on meessoost nimisõna, mis viitab Portugali köögi tüüpilisele roogile, eriti Alentejo piirkonnast. See koosneb külmast supist, mis on valmistatud tomatite, kurgi, leiva, oliiviõli, äädika, küüslaugu ja soolaga.

Sõna

päritolu
Sõna “shive” pärineb mõistest Araabia “Al-Jamur”, mis tähendab “kastet”. Arvatakse, et müügitulu toodi Moura okupatsiooni ajal Pürenee poolsaarele.

Word Adverbs

– maitsvalt
– traditsiooniliselt
– tavaliselt

Sõna

konjunktsioonid
Ja – ja
– või
– Aga
– kuigi

Sõna

sünonüümid
– Gazpacho
– külm tomatisupp
– Alentejo supp

sõna määratlused

1. Alentejo köögi tüüpiline külm supp, mis on valmistatud tomatite, kurgi, leiva, oliiviõli, äädika, küüslaugu ja soolaga.
2. Värskendav ja maitsv roog, ideaalne kuumadeks suvepäevadeks.

fraasid, mida sõna rakendab

– “Ma hakkan tänaseks õhtusöögiks kilbi ette valmistama.”
– “Alentejo -s on tavaline, et puude sissepääsuna on tavaline.”

Sõna näited tekstis

Arjamolho on supp, mida traditsiooniliselt tarbitakse Alentejos, Portugali piirkonnas, mis on tuntud oma maitserikka gastronoomia poolest. See külm supp sobib suurepäraselt kuumadeks suvepäevadeks, kuna see värskendab ja kustutab samal ajal nälga. Puukleebise saladus seisneb selliste värskete koostisosade nagu küpsete tomatite, krõbeda kurgi ja leivaga, mida pehmendavad oliiviõli ja äädikas. Selle Alentejo delikaatsuse tõestamisel on võimalik tunda iga lusikat ümbritsevat traditsiooni ja ajalugu.

riimid sõnaga

– kaste
– Jänes
– Peegel
– töö
– tamm

anagrammid sõnaga

Märg
– Jaramolho
– kastejara

Loodan, et teile meeldis rohkem teada sõna “varjestus” kohta! Kui teil on küsimusi või soovite lisateavet jagada, jätke see kommentaaridesse.

Scroll to Top