Kuidas kodus tulesid teha

Kuidas kodus tulesid teha: näpunäited ja samm -sammult

Kas olete kunagi mõelnud juustele tulede valmistamisele, kuid kas te ei taha salongi jaoks palju raha kulutada? Teadke, et saate kodus tulesid teha ja saada hämmastava tulemuse! Selles artiklis õpetame teile samm -sammult ja anname teile näpunäiteid, et saaksite seda protseduuri ohutult ja tõhusalt täita.

1. samm: materjalide valik

Enne alustamist on oluline, et kõik vajalikud materjalid oleksid käes. Vajate:

  • juuste dekolrantkomplekt;
  • Juuksetüübi vesinikperoksiid õige mahuga;
  • värvainehari;
  • alumiiniumfooliumilehed;
  • Kasutatavad kindad;
  • kamm;
  • Mittemetalliline konteiner toodete segamiseks.

2. samm: ettevalmistamine

Enne värvimuutuse protsessi alustamist on oluline kaitsta oma nahka ja rõivaid. Pange oma õlgadele vana rätik ja riietu t -särk, mida te ei viitsi värvima. Samuti ärge unustage kanda ühekordselt kasutatavaid kindaid, et vältida oma nahaga otsest kontakti.

3. samm: ahelate eraldamine

Kuivate ja puhastatud juustega jagage need õhukesteks ahelateks. Kasutage kammi, et eraldada lukud, mida soovite valgustada. Pidage meeles, et mida õhem lukud on, seda loomulikumad tuled on.

4. samm: segu ettevalmistamine

Segage mittemetallilises anumas juuste pleegitamine vesinikperoksiidiga, järgides tootja juhiseid. Oluline on austada näidatud proportsioone ja teha segu õigeaegselt, vältides pikaajalist kontakti õhuga.

5. samm: tooterakendus

Kandke segu eraldi ahelatele, alustades näpunäidetest ja tõuseb juure poole. Veenduge, et kõik ahelad on toode hästi kaetud.

6. samm: kaasamine alumiiniumfooliumiga

Pärast toote rakendamist kõigile lukkudele pakkib see igaüks alumiiniumfooliumilehele. See aitab parandada värvimuutuse mõju, samuti takistada toote kontaktide kontaktide kontakti.

7. samm: tegevus aeg

Bleaeti tegevusaeg varieerub vastavalt juuste tüübile ja värvile. Kontrollige tootejuhiseid soovitatud aja tundmiseks. Sellel perioodil vältige liigset soojust, näiteks kuivatid või lamedat rauda, ​​kuna see võib kiirendada värvimuutuse protsessi ja kahjustada juhtmeid.

8. samm: loputamine ja hüdratsioon

Pärast tegevusaega loputage juuksed sooja veega hästi. Seejärel peske see niisutava šampooniga ja kandke intensiivne hüdratsioonimask. Tuled muudavad juuksed kuivamaks, nii et juuste tervena hoidmiseks on oluline investeerida heashüdratsiooni.

9. samm: viimistlus

Pärast hüdratsiooni lõpetage protsess vastavalt eelistamisele. Võite teha pintsli, et muuta juuksed sujuvamaks ja modelleeritumaks, või lasta see loomulikult kuivada, et saada rohkem eemaldatavat efekti.

Nüüd, kui teate, kuidas kodus tulesid teha, on oluline meeles pidada, et see protseduur hõlmab kemikaalide kasutamist ja võib juhtmeid kahjustada, kui seda ei tehta õigesti. Kui te ei tunne end kindlalt üksi, on alati soovitatav otsida professionaali abi.

Loodame, et need näpunäited on olnud abiks! Hooldusega ja kannatlikkusega saate kodust lahkumata heleda ja stiili ilme saada.

Scroll to Top