Kuidas teha omatehtud vorsti

Kuidas teha omatehtud vorsti

Kui olete vorsti fänn ja soovite kodus proovida, on see artikkel teie jaoks! Omatehtud vorsti valmistamine võib tunduda keeruline, kuid õigete koostisosade ja väikese praktika abil saate luua maitsvaid käsitöövorste. Alustame!

vajalikud koostisosad:

  • jahvatatud sealiha
  • sealiha rasv
  • Vürtsid (sool, pipar, küüslauk, paprika jne)
  • sealiha soolestik

samm -sammult:

liha ettevalmistamine:

Alustage jahvatatud sealiha segamisega sealiha rasvaga suures kausis. Soovitatav suhe on 70% liha ja 30% rasva, kuid saate kohaneda vastavalt oma eelistustele.

Seejärel lisage valitud vürtsid. Võite kasutada soola, pipra, küüslaugupulbri, paprika ja muid valitud vürtse. Segage hästi tagamaks, et maitseained on lihas ühtlaselt jaotunud.

Sootud täitmine:

Enne sisikonna täitmist veenduge, et need oleksid väga puhtad ja hüdreeritud. Enne kasutamist saate neid umbes 30 minutit külma veega leotada.

Sigste täitmiseks võite kasutada vorstide jaoks spetsiaalset lehtrit või isegi liha lihvimismasinat koos täidise lisavarustusega. Sisestage masinasse maitsestatud liha ja täitke sisikond, olge ettevaatlik, et mitte nende sisse õhku jätta.

Vorstide modelleerimine:

Pärast sisikondade täitmist saate vorstide kujundada eelistatud suuruse. Võite teha pikki vorste või isegi väikeseid vorste. Keerake soolestikku iga 10-15 sentimeetriku järel, et eraldada üksikud vorstid.

Vorstide keetmine:

Omatehtud vorste saab küpsetada mitmel viisil. Saate neid grillida, neid enne grillimist keeva veega süüa teha või isegi keeva veega küpsetada. Enne tarbimist veenduge, et vorstid oleksid täielikult keedetud.

Nüüd, kui teate, kuidas teha omatehtud vorsti, on aeg käed määrduda ja proovida seda rõõmu omaenda köögis. Ärge unustage vürtse vastavalt oma isiklikule maitsele ja lõbutsege oma maitsekombinatsioonide loomisel. Hea isu!


<Ülevaated>






Scroll to Top