Kuidas areneda milcery

Kuidas areneda milcery

Tere, Pokémoni treenerid! Täna räägime sellest, kuidas arendada armas Pokémoni haldjas, Milcery. Kui teil on küsimus, kuidas muuta see väike Pokémon oma lõppvormiks, Alcremie, jõudisite õigesse kohta. Uurime kõiki Milcery evolutsiooni vorme ja kuidas saada AllCremie erinevaid variatsioone.

Mis on milcery?

Milcery on Pokémoni pokémoni mängude kaheksandas põlvkonnas Pokémoni mõõga ja Pokémoni kilbis. See on tuntud oma armsa välimuse ja selle poolest, et on üks armsamaid Pokémon, mida leiate Galari piirkonnast.

Kuidas jäädvustada Milcery

Milcery jäädvustamiseks peate uurima Galari piirkonda ja leidma piirkondi, kust see Pokémoni leiate. Milceryt võib leida sellistest kohtadest nagu heinamaad, metsad ja lilledega alad. Kasutage oma jäädvustamise ja kannatlikkuse võimalust oma meeskonnale milcery leida ja lisada.

Kuidas areneda milcery jaoks Alcremie

Milcery areng Alcremie’le on ainulaadne ja huvitav protsess. Siin on sammud, mida peate oma milcery arendamiseks järgima:

  • jäädvustage milcery
  • Hankige üksus nimega “Sweet” (magus)-leiate selle kauplustest või võita eriüritustel
  • Andke oma milcery jaoks “magusa”, et seda hoida
  • Pärast “magusa” hoidmist peate spetsiaalses tantsus osalemiseks oma milcery saama
  • Tantsu alustamiseks peate oma tegelaskuju mängukontrolli abil ringi pöörama
  • Jätkake keerutamist, kuni teie tegelane teeb tantsupose
  • Pärast tantsupositsiooni areneb teie Milcery Alcremie
  • Pidage meeles, et vile lõppvorm võib varieeruda sõltuvalt “magusa” tüübist, mille andsite Milcery ja tantsu kestusest. Võimalikke kombinatsioone on mitu, mis muudab Milcery evolutsiooni Alcremie veelgi põnevamaks.

    juustu variatsioonid

    Allcremie’l on mitu varianti, millest igaühel on ainulaadne ja maitsv välimus. Siin on mõned AllCremie variatsioonid, mida saate:


    variatsioon
    magus tüüp


    vaniljekreem magus

    Ruby kreem maasikas magus

    karamell swirl pragunenud pott

    sidrunikreem hapukas Apple


    Allcremie igal variatsioonil on oma ainulaadne välimus ja maitse, muutes Milcery evolutsiooni lõbusaks ja maitsvaks kogemuseks.

    Järeldus

    Nüüd, kui teate, kuidas milcery Alcremie’ks arendada, on aeg alustada oma teekonda jäädvustada ja arendada seda armsat Pokémoni haldjat. Ärge unustage proovida erinevaid “magusaid” kombinatsioone Alcremie ainulaadsete variatsioonide saamiseks. Lõbutsege ja nautige selle evolutsiooni magusust!

    Loodan, et see juhend oli teile kasulik. Õnn oma Pokémoni teekonnal ja et saate nautida kõiki imesid, mida Galari piirkond pakub!

    Scroll to Top